Om udstillerne

udstillere i forår 2019 :

Susan Bleeg.

fordyber sig gerne i oliemalerier. Hun bruger kun spartel- rører ikke en pensel. Det giver spændende effekter og fordelen er, at man kan male ovenpå et billed, hvis man er utilfreds. De fleste af mine billeder får derfor adskillige lag oliemaling og der kan hele tiden arbejdes videre.  Susan Bleeg maler glade billeder i glade farver.

udstillere i efteråret 2018.

august/ september har vi et samarbejde med Galleri Rasmus om to kunstnere.

Anne Bre´rot .

maler figurbilleder. hendes malerier er lysfyldte,svævende, uvirkelige og ladede med eventyr. Filigranagtige lidt naive, koloristiske og så udanske , at en forfrossen dansker kan have vanskeligt ved at forholde sig til dem på en måde, der yder dem fuld retfærdighed. Hendes figurer synes ofte hensunket i tanker, undren, resignation eller begejstring. lidt skrøbelige eller sarte fremtræder de hentet frem af maleriets underliggende lag og farvestrøj.

Laurent Chabolle :

Den franske skulptør Laurent Chabolle,der bor i en lille landsby lidt syd for Paris, har haft mange udstillinger i Galleri Rasmus. Naturen er et gennemgående motiv i hans arbejder.Landskabsscenerier , træer, grene og blomster former han elegant i rusten metal og med stor indlevelse skabes værker, hvor kunstnerisk følsomhed omsættes til poisi .   Laurent Chabolle arbejder ofte med rum i sine skulpturer. Rum der fortæller deres egen historie.

Kulturugen   tema  ” fællesskab “

Romantikkens fællesskab blev temaet til kulturugen. En plakatudstilling med værker af Vincent van Gogh og Paul Gauguin .  Som supplement vises filmen “loving Vincent”. en farvestrålende, fascinerende og rørende animationsfilm om skaberglæde og lidenskab.  billederne er fremstillet håndlavet oliemalerier , en fantastisk oplevelse at se.

lidt om udstillerne i foråret 2018.

Annie Glistrup.

Anni er vore første udstiller i år.  Der er fernisering d. 10.feb. kl 14 . og du kan se hendes billeder frem til d. 28.marts.

Hun skriver følgende om sit arbejde.

Mit billedunivers har rødder i det ekspressive koloristiske univers. Jeg bliver inspireret af den verden, der er omkring mig. Jeg er et søgende menneske og det at arbejde med store spørgsmål gennem maleriet er helt oplagt for mig. Hvor er forbindelsen mellem himmel og jord ? Hvor er glæden, sorgen og dybden ? Hvad for mig, til at flytte mig ? Jeg er optaget af det mellemmenneskelige, det guddommelige, det almindelige og det abstrakte. Naturen og menneskerne omkring mig er en stor inspiration. De langstrakte sønderjyske vidder og de mellemmenneskelige relationer, der udspiller sig i en bevægelse. Som mennesker står vi så der midt mellem jord og himmel og skal finde us af at være os selv. Det eksistentielle danser rundt i farver og former og afspejler det liv vi lever. Jeg maler både de figurative og abstrakte motiver, gerne med ældgamle symboler, der binder nutiden og fortiden. Slægt efter slægt.

Carolyn Hundslev.

Carolyn Hundslev er født i England, hvor hun har taget en 5-årig kunstakademiuddannelse. I 15 år har hun arbejdet som kunstredaktør .

Hun elsker dyr især katte ,som hun har malet mange realistiske billeder af. Senere begyndte hun at tegne og male heste. De fleste billeder jeg laver er bestillingsarbejde.

jeg maler hele tiden , alle de gode motiver som er omkring mig.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *