Spring til indhold

Løgumkloster Refugium

Refugievej 1
6240 Løgumkloster
tlf. 74 74 33 01
 
Se vores mange spændende programmer og kulturtilbud
 
Refugium betyder “tilflugtssted” – og det er, hvad Løgumkloster Refugium er – et tilflugtssted – en pause – fra hverdagens støj og stress.
 
Hver dag kommer her mennesker, der ønsker at fordybe sig, finde inspirationen, kreativiteten eller roen til bare at være. Enten ved at følge nogle af de mange, forskelligartede programmer, vi tilrettelægger, eller ved blot at nyde stedet og den særlige atmosfære, der hersker her.
 
På Løgumkloster Refugium samles historien, kulturen og naturen på en ejendommelig måde. Refugiet er placeret i et af de mest særprægede naturområder i landet, med eng, mose, skov og vand og med Marsken og Vadehavet inden for en kort radius. På dette sted grundlagde cisterciensermunkene i 1200-tallet Løgum Kloster og opførte den imponerende klosterkirke, som den dag i dag stadig knejser over byen og er en vigtig del af refugielivet.
 
Refugiet blev grundlagt i 1960 af kirkelige og folkelige kredse fra hele landet. Det bygger på danske folkekirkelige værdier med den mangfoldighed, disse indebærer. Selvom der med tiden er sket forandringer, er Refugiets oprindelige stil og idé bevaret – et slags fristed, hvor mennesker kan komme og hvile ud og dyrke eftertænksomheden.
 

Løgumkloster Refugium har åbent alle dage for kortere eller længere ophold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *