Om udstillerne

lidt om udstillerne i foråret 2017.

 

ELENA STEINKE BREKLUM.

Elena Steinke er en russisk kunstner , og har siden 2001 boet og arbejdet som fri kunstner, underviser og forfatter i Breklum i Nordfriesland. hun er for anden gang inviteret til Toftlund kunstforening for at udstille.

Hun har 30 værker med og blandt dem er 12 portrætter, 11 billeder fra serien Nonkonformistisch Strømungen, 3 fra serien med ikon-inspirationer i russisk stil og 3 tekniske studier i teknik i traditionel bogmaleri med ægge-tempera.

de forskellige temaer og teknikker vil give de besøgende på udstillingen et dybt indblik i kunstnerens arbejde gennem mange år. Hun lader sig inspirere af sin åndelige lærer , Picasso. Man kan mærke kærligheden for de gamle mestres æstetik og tradition og deres glæde ved at eksperimentere med farverne. hvis man gerne vil forstå begrebet ” russisk sjæl” skal man nøje kigge på kunstnerens værker.

Det lange tidsrum, hvor udstillingen er åben ( 11.feb – 7 april ) giver mulighed for at besøge udstillingen flere gange og betragte de udstillede værker.

 

 

ANNA B.PETERSEN / denne udstilling er aflyst.

Anna er opvokset i Tønder og er en stor kreafreak. Hun elsker at fordybe sig i nye projekter og lækre materialer. Hun nyder glæden ved at forme noget med hænderne og glædes ,når det bliver til noget helt specielt.

læs mere om Anna på hendes hjemmeside   KREANNA.DK

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *