Om udstillerne

lidt om udstillerne i foråret 2018.

Annie Glistrup.

Anni er vore første udstiller i år.  Der er fernisering d. 10.feb. kl 14 . og du kan se hendes billeder frem til d. 28.marts.

Hun skriver følgende om sit arbejde.

Mit billedunivers har rødder i det ekspressive koloristiske univers. Jeg bliver inspireret af den verden, der er omkring mig. Jeg er et søgende menneske og det at arbejde med store spørgsmål gennem maleriet er helt oplagt for mig. Hvor er forbindelsen mellem himmel og jord ? Hvor er glæden, sorgen og dybden ? Hvad for mig, til at flytte mig ? Jeg er optaget af det mellemmenneskelige, det guddommelige, det almindelige og det abstrakte. Naturen og menneskerne omkring mig er en stor inspiration. De langstrakte sønderjyske vidder og de mellemmenneskelige relationer, der udspiller sig i en bevægelse. Som mennesker står vi så der midt mellem jord og himmel og skal finde us af at være os selv. Det eksistentielle danser rundt i farver og former og afspejler det liv vi lever. Jeg maler både de figurative og abstrakte motiver, gerne med ældgamle symboler, der binder nutiden og fortiden. Slægt efter slægt.

Carolyn Hundslev.

Carolyn Hundslev er født i England, hvor hun har taget en 5-årig kunstakademiuddannelse. I 15 år har hun arbejdet som kunstredaktør .

Hun elsker dyr især katte ,som hun har malet mange realistiske billeder af. Senere begyndte hun at tegne og male heste. De fleste billeder jeg laver er bestillingsarbejde.

jeg maler hele tiden , alle de gode motiver som er omkring mig.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *